Mastebroek's Autobedrijven Hoogeveen

Sinds 1959 is Mastebroek’s Autobedrijven B.V. gevestigd in Hoogeveen, gestart als Simca dealer en in de loop der jaren het dealerschap van Simca/Talbot Fiat, Mazda en Hyundai gevoerd.

Sinds 2004 voerden wij het Suzuki dealerschap, daar is jammer genoeg in maart 2022 eenzijdig een eind aan gekomen. Wij voelen ons nog wel steeds "specialist in Suzuki" omdat kennis van 18 jaar niet zo over boord wordt gegooid. U als gewaardeerde klant kunt nog steeds terrecht voor service en onderhoud. Vanzelfsprekend zullen wij de mobiliteitspas voor heel Europa ook gratis blijven verstrekken bij een onderhoudsbeurt. Sinds 1 Juni 2022 hebben wij ons aangesloten bij de landelijke onderhoudsorganisatie AutoFirst, professionele autobedrijven die alle merken kunnen onderhouden. Wij gaan ons in Hoogeveen met name richten op de Japanse en Koreaanse merken die niet meer in Hoogeveen vertegenwoordigd zijn.

Naast de verkoop van alle merken auto's kunt u ook bij ons ook terecht voor de verkoop van uw eigen auto. Gaat u daarvoor na https://www.vanhoogeveen.nl/oznua

 

BOVAG

 

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Vestiging Hoogeveen