Mastebroek's Autobedrijven Hardenberg

Sinds 1972 is Mastebroek’s Autobedrijven B.V. gevestigd in Hardenberg, gestart met tankstation maar al snel daarop volgde de reparatie en werkzaamheden aan auto’s. Dit gebeurde tot 1980 in de werkplaats die aan de shop van het tankstation grenstte. Het autobedrijf is in 1981 geheel nieuw gebouwd en in 1998 is er een aanzienlijke uitbreiding gerealiseerd. Er is bijna achthonderd vierkante meter van de buurman overgenomen en deze ruimte is gebruikt als uitbreiding voor de showroom.

Wij zijn Carprof

CarProf is een garage voor alle merken en auto's van alle leeftijden. Op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten, wat voor auto ze ook rijden.

De voordelen van CarProf

  • Garage voor alle merken - CarProf beschikt over up-to-date technische kennis en moderne apparatuur om auto's van alle merken te kunnen onderhouden.
  • 24 maanden garantie - CarProf heeft vertrouwen in haar service. Daarom geven wij 24 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon.
  • Onderhoud volgens het boekje - CarProf voert al het onderhoud volgens fabrieksrichtlijnen uit, met behoud van fabrieksgarantie.
  • Afspraak is afspraak - Bij CarProf weet u vooraf wat de kosten zijn zodat u altijd weet waar u aan toe bent.
  • A-merk onderdelen van originele kwaliteit - CarProf werkt met onderdelen van A-merken die ook door de fabrikant gebruikt worden. Deze monteren we met hoogwaardige gereedschappen.
  • Zichtbaar beter - CarProf is te herkennen aan de frisse, opgeruimde uitstraling en de open aanpak van haar medewerkers.

Klik hier als uw meer informatie wilt over de service die wij als Carprof autobedrijf u bieden. 

BOVAG

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

 

Vestiging Hardenberg

Tankstation

Shell Station Mastebroek: verkoop van Euro Fuel Save E10, V-Power, CNG, 7 dagen geopend, 24 uur per dag beschikbaar. 

Daarnaast bieden wij verhuur van aanhangers, een volledig automatische wasstraat en u kunt er kleding wassen. Een ruime shop met heerlijke belegde broodjes en snacks. Ook na sluitingstijd kunt u nog heerlijke snacks verkrijgen uit de pas geopende "Snackmuur"

Volg ons op facebook en blijf op de hoogte van leuke acties en prijzen!