Suzuki

Suzuki produceert auto’s waarbij slimme, doordachte innovaties gebruikt worden. Daar zijn we trots op. Zeker als de Consumentenbond diverse modellen uitroept als ‘meest betrouwbare auto in zijn klasse’. Je weet zeker dat je een auto koopt die eerlijk en betaalbaar is in aanschaf en gebruik.

Eens een Suzuki, altijd een Suzuki. Dat kan ook niet anders als je alle 7 Garanties van Suzuki hoort. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

  1. SUPER PRIJS - Met een Suzuki krijg je een waardevaste auto met veel uitrusting voor je geld. Vanwege die sterke prijs-kwaliteitverhouding ruilen Suzuki rijders hun auto meestal weer in voor een nieuwe Suzuki.
  2. SUPER OM TE RIJDEN - Door z'n lage gewicht en directe besturing is een Suzuki dynamisch en speels om te rijden. Dankzij z'n direct ingespoten Boosterjet-benzinemotor heb je veel koppel en vermogen.
  3. SUPER TECHNOLOGIE De kracht van bewezen technologie die Suzuki extra veilig maakt. Zo helpen het automatische rem- en het rijstrook waarschuwing-systeem bijvoorbeeld om botsingen te voorkomen.
  4. SUPER DESIGN -  Iconisch eigenwijs design dat vanbuiten compact oogt, maar vanbinnen verrassend veelzijdig en ruimtelijk is. Of je nu het avontuurlijke uiterlijk van de Jimny of de snelle lijnen van de Swift neemt, van binnen kan er meer dan je denkt.
  5. SUPER BETROUWBAAR - Je kunt altijd op een Suzuki rekenen dankzij de solide en veilige techniek. We eindigen dan ook steevast in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Niet alleen in Nederland maar in heel Europa.ompact oogt, maar vanbinnen verrassend veelzijdig en ruimtelijk is. Of je nu het avontuurlijke uiterlijk van de Jimny of de snelle lijnen van de Swift neemt, van binnen kan er meer dan je denkt. 
  6. SUPER ZUINIG - Dankzij slimme hybride technieken zijn Suzuki's zuinig in brandstofverbruik, voordelig in het onderhoud en de wegenbelasting.
  7. SUPER SERVICE - Altijd een Suzuki expert in de buurt die voor je klaarstaat. Want met meer dan 120 dealers in heel Nederland kun je altijd rekenen op snelle betrouwbare service en duidelijke afspraken.

 

Suzuki