Private Lease

Wilt u bij Autobedrijf Mastebroek een auto aanschaffen, maar heeft u daar zelf niet genoeg financiële middelen voor? Dan is het goed om te weten dat u als particulier bij ons ook terecht kunt voor private lease. U hoeft dan niet in een keer het hele bedrag van de auto te betalen, maar betaalt elke maand een vast bedrag. Wel zo makkelijk.

Wat houdt private lease precies in?

Prive een auto leasen is in feite een vorm van huren. De leaseauto wordt dan eigendom van de leasemaatschappij en aan het eind van de looptijd levert u de auto weer in. U betaalt een vast bedrag per maand en heeft verder geen omkijken naar zaken als de autoverzekering, de wegenbelasting of het onderhoud. Alleen tanken doet u zelf. U spreekt vooraf een aantal kilometers af dat u jaarlijks denkt te rijden. En u heeft verder ook helemaal niets te maken met een fiscale bijtelling (iets dat wel het geval is als u uw auto via uw werkgever leaset).

Private lease via Autobedrijf Mastebroek

Eén vast bedrag per maand voor autorijden. Geen financiële verrassingen. En soms gebeuren er dingen die je leven op z'n kop zetten. Dan is bij Suzuki je lease contract gewoon opzegbaar. 

Het maandbedrag is all-inclusive. Je betaalt alleen de brandstof en eventuele boetes achteraf.

 

Financieren